logo_lbn_alb

Lexus Bucuresti Nord

SUV electric RZ va transpune in viitor

Modelul complet electric Lexus RZ uimeste cu o caroserie electrizanta si tehnologia sa inovatoare. Rigiditatea extrema, centrul de greutate coborat si tractiunea inovatoare DIRECT-4 ofera SUV-ului RZ o acceleratie senzationala si manevrare extrem de precisa.

In plus, cu o autonomie de pana la 440 km*, o durata de viata a bateriei si o eficienta de varf in clasa sa, Lexus RZ devine partenerul de drum pe care va puteti baza.

 

* Autonomia mentionata este una maxim-estimata si este aferenta unui consum optim in conditiile impuse de normele WLTP, aceasta putand diferi substantial de cea prezentata in functie de stilul de condus, utilizarea unor functii ale autovehiculului (e.g. clima, incalzire in scaune, etc), conditiile de drum sau temperatura exterioara. Conform manualului de utilizare Lexus RZ consultati aici ghidul cu recomandari legate de eficientizarea consumului energetic. 

Dezvoltat sa fie electric

2023-Lexus-RZ-Gallery-Lifestyle-1920x1080

Lexus RZ 450e este primul model complet electric Lexus, dezvoltat de la zero. Astfel, modelul merge mai departe pentru a realiza potentialul vehiculelor electrice.

Faruri LED elegante

rz-car-chapter-gallery-exterior-05-1920x1080

Modelul complet electric Lexus RZ este dotat cu faruri elegante si subtiri, ce par a sublinia forma reprezentativa “L”, amprenta luminoasa a modelelor Lexus.

Vizibilitate imbunatatita

rz-car-chapter-gallery-interior-12-1920x1080

Alaturi de pozitia inaltata la volan, caracteristica unui SUV, vizibilitatea este asigurata de ecranul tactil de dimensiuni mari (14”) si de Head Up Display-ul de 10”.

Solicitati oferta Lexus RZ