logo_lbn_alb

Lexus Bucuresti Nord

Descoperiti spectaculosul Lexus LBX

Lexus LBX redefineste luxul prin dimensiunile sale reduse. Avand o prezenta impunatoare si oferind puterea unui SUV de dimensiuni obisnuite, LBX combina armonios performanta si agilitatea cu eficienta. Modelul este propulsat de noua generatie Lexus Self-Charging Hybrid si este disponibil atat cu tractiune fata, cat si cu tractiune integrala.
De la design-ul spectaculos, evidentiat de grila fusiforma si farurile in forma de L inversat si pana la interiorul realizat din materiale premium, disponibile intr-o gama extinsa de culori si texturi din care puteti alege, Noul Lexus LBX ofera o experienta unica la volan.
Descoperiti modelul la Lexus Bucuresti Nord si rezervati online noul LBX.

Habitaclu centrat pe sofer

LBX ORIGINAL TALENT EU 03A

Pasiti in lumea confortului absolut si lasati-va rasfatat de interiorul confortabil al noului LBX. Modelul a fost realizat pentru a satisface nevoile soferului, astfel ca, habitaclul Tazuna va ofera control total, neintrerupt de zgomotul obositor al traficului urban. Dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, odata ce porniti la drum aveti toate informatiile importante la o apasare distanta.

Siguranta in prim-plan

LBX EMOTION TALENT EU 08A

Pentru siguranta dumneavoastra si a pasagerilor, noul Lexus LBX este dotat cu Lexus Safety System+ de generatia a treia. Pe parcursul drumului sunteti mai relaxat, deoarece asistenta proactiva la condus intervine pentru a preveni coliziunile.

Sunet Mark Levinson

LBX ELEGANT TALENT EU 03A

La volanul noului Lexus LBX va bucurati de calatorii unice, pe coloana sonora preferata, redata de sistemul audio cu 13 difuzoare, Mark Levinson.

Rezervati online noul LBX